Edities, geproduceerd en uitgegeven door “Liebaert Projects”, ter gelegenheid van desbetreffende tentoonstellingen, steeds in verband met en geënt op de tentoonstelling zelf. Verkrijgbaar bij “Liebaert Projects”

 

“De Zeven Werken van Onbarmhartigheid”, Johan Van Geluwe, 2007

Nederlandstalige of Engelstalige print van de 7 werken van Onbarmhartigheid op vrachtwagenzeil. Nog enkele edities beschikbaar.

 

“100% Fun” van Wolfgang Plöger 2007

Twee neon’s, deels ingepakt in filmrol en ook met elkaar verbonden via de filmrol, die onderdeel vormt van het oeuvre van de kunstenaar.

 

“Terminal 07″ van Johan Deschuymer, 2007

prints op plexi met variabele afmetingen. (op bestelling)

 

 

“Livelihood Rainbow on Broel” van Sislej Xhafa, 2006

Editie van 20 ex, plexibox van 1 meter hoogte op A3 met inhangende, gecollecteerde kledingsstukken, aan elkaar geknoopt, die van de Kortrijkse bevolking werd ingezameld via de “kringloopwinkel”. De sokkel bestaat uit een pakket witte A3 bladen, hoogte naar keuze.

Nog 8 exemplaren beschikbaar, elk uniek.


 

“Be More Specific” van Job Koelewijn 2004

In 2004 produceerde Job Koelewijn een grote stempel met afneembaar stempelkussen, waarmee in groene verf, vermengd met eucalyptusgeur uit Vicks, op de muur wordt aangebracht. Deze afdruk vormt de editie, die aan de tentoonstelling is verbonden. Nog enkele wallprints beschikbaar.